Без значение дали сте заедно от години, дали сте женени, дали въобще искате да се жените или поради някаква причина не можете да го направите. Нека организираме за вас Церемония по даване на обети. Без формалности, единствено любов и незабравими емоции.
Ние ще направим момента неповторим.


Покажете любовта си!


Лесно е! Нужни са само няколко стъпки:

  1. Започнете с избора на дата. Това може да бъде годишнина от вашата сватба, първата ви среща или целувка или пък ден, който с наша помощ ще остане специален занапред.
  2. Изберете си едно от двете места, където да приготвим церемонията за вас. Можем ще ви посрещнем в уединението на градината на къщата-музей на Алеко Константинов в старата част на гр. Свищов или сред древните руини на античния Нове, намиращ се в непосредствена близост до града.
  3. Свържете се с нас и ни разкажете за вашите идеи или чуйте какво ще ви предложим ние.
  4. Накрая ние ще доведем нашата прекрасна водеща, която да бъде вашия свидетел на събитието.

Цената на основния пакет е 190 лв.

*Цената включва цялостна организация, идеен индивидуален сценарий, наем на локация, водеща, озвучаване и малка изненада от нашия екип.

Ако желаете допълнителни екстри към Вашия романтичен миг, предлагаме още:

  • класическа музика на живо
  • украса по избор
  • букет с дъхави цветя
  • почерпка с храна и напитки
  • фотосесия

За вашия незабравим престой в града, екипът ни предлага съдействие в избора на хотел, ресторант и подготовка на празничен обяд/вечеря. А за да не пропуснете нито едно от кътчетата на Свищов – можем да Ви осигурим и гид.

Дали ще сте само двамата, с най-близките или с шумна компания – ние сме насреща да изпълним желанията ви до последния детайл.

Нямаме търпение да ви зарадваме!