СЪВЕТИ ЗА ДОБРА ПОДГОТОВКА

Ние, от Първо обредно студио гр. Свищов, полагаме всички усилия за задоволяване желанията и нуждите на нашите клиенти. За да се получи обаче един прекрасен празник, който да помните дълго, е необходимо и вашето съдействие в церемониите. Ето няколко полезни съвета, които смятаме, че биха ви били от полза:

  • Бъдете спонтанни: както не веднъж стана ясно, Церемонията не е сватба и не я превръщайте в такава. Не отлагайте събитието напред във времето, а го планувайте за след месец или най-късно два.
  • Бъдете истински: Церемонията възхвалява истинската любов и готовността на влюбените да се обрекат завинаги. Не са необходими специални нови костюми или скъпи булченски рокли.
  • Запазете интимността на събитието: за нас, организаторите, не е проблем да ви посрещнем заедно с още стотина души, но все пак това е тържество, което ще се превърне в скъп спомен за вас. Поканете наистина най-близките – вашите деца или най-верните си приятели.
  • Предвидете достатъчно време: Свищов се намира на 230 км от София (около 3 часа) и 290 км от Пловдив (поне 4 часа). Планувайте пътуването си до града предишния ден и при възможност – останете да пренощувате в града или, в краен случай, отскочете до близките градове Русе или В. Търново.